+381 11 4063 754 office@aran.rs

Predstavljamo vam najnoviju kuhinju koja je izložena u salonu ARAN kuhinja.
Kuhinja je namenjena otvorenom konceptu stanovanja gde se deo za kuvanje, obedovanje i dnevni boravak spajaju u jednu celinu. Biblioteka koja je u sastavu kuhinje je iz programa Living i po dimenzijama i bojama je kompatibilna sa kuhinjom.
Poseban detalj su veliki viseći elementi sa STOP SOL staklom. Stop sol je specijalno staklo sa efektom refleksije zahvaljujući kombinaciji sjajnog premaza i tamnije boje stakla. Efekat refleksije zavisi od odnosa unutrašnjeg osvetljenja i spoljašnje količine svetlosti. Kada je u prostoriji mračno a unutrašnjost elementa je osvetljena tada je staklo providno, a preko dana kada je sunčano i u prostoriji je svetlo, staklo je reflektivno kao ogledalo.
Ova linijska kuhinja se može dopuniti ostrvskim elementom po želji, u zavisnoti od prostora i potreba.
Model Erika Pet ima frontove od tanke ploče medijapana presvučenog sa Polietilen oblogom u mat ili sjaj boji. Svaki kuhinjski projekat formira se u posebnom 3D programu, koji verno prikazuje kako ce kuhinja izgledati u svim zavrsnim obradama i teksturi.
Radna ploča od laminata 4 cm debljine, a uz nju je i obloga na zidu u istom dezenu koji imitira kamen (pulpis light ker) je zajedno sa oblogom na zidu daju ovoj kompoziciji poseban šarm. Interesantan detalj su bočne police u zelenoj boji koje su savršene za ukrasne predmete ili začinsko bilje.
Ovo je kuhinja u kojoj ćete se osećati prijatno i gde će kuvanje biti pravo zadovoljstvo.
Kao pravi centar jednog doma, kuhinja mora biti udobna, živahna, funkcionalna i prijatna na prvi pogled. Upravo to je motivacija kompanije Aran Cucine, koja kreira inovativna i elegantna rešenja koja savršeno odgovaraju potrebama.

Galerija