+381 11 4063 754 office@aran.rs

O nama

Ko smo mi?
CTS Casa

Mi smo CTS Casa – kuća koja u Srbiju želi da „uveze“ italijanski šmek, onu istovremeno sofisticiranu i vedru atmosferu svojstvenu italijanskim kućama.

Želimo da sa vama podelimo umetnost uživanja u kuvanju i jelu, u stanovanju i življenju uopšte, umetnost oduvek svojstvenu Italijanima.

Od 2005. godine kompanija CTS Casa je ekskluzivni distributer ARAN WORLD-a, najvećeg izvoznika italijanskih kuhinja u svetu u proteklih nekoliko godina.

Naš cilj je svaki put isti, kakav god da je ambijent ili vlasnik: želimo da kreiramo kuhinju u kojoj će oko uživati podjednako kao nepce, a čija će neprikosnovena osnova biti kvalitet.

Sertifikati Aran kuhinja

FSC

Kompanija poseduje sertifikat FSC (forest stewardship council), čime doprinosi očuvanju životne sredine i pokazuje svoju brigu prema prirodi i zaštiti etičkih i socijalnih vrednosti oblasti pod šumama.

Prihvativši odgovornije ponašanja prema prirodi, kompanija pomaže racionalnom i održivom korišćenju resursa na planeti Zemlji.

ISO 9001

Sistem kvaliteta ARAN WORLD nadgleda svaki proces u preduzeću koji utiče na kvalitet, projektovanje, proizvodnju, tehničke usluge i prodaju kuhinja pod svojim brendom, sa ciljem zadovoljenja potreba klijenata.

ISO 14001

Kompanija Aran cucine razvija sIstem upravljanja životnom sredinom prema zahevima ISO 14001. Poštujući propise standarda ISO 14001, ARAN WORLD pokazuje angažovanje i brigu o životnoj sredini, upravljajući energetskim i prirodnim  resursima, otpadom i atmosferskim emisijama.