+381 11 4063 754 office@aran.rs

Showroom

Krenite od Topčiderskog parka i Konaka kneza Miloša uz ulicu Teodora Drajzera. S leva, blago uzdignute nad putem, sunčaju se prelepe vile novog stambeno-poslovnog kompleksa „Rajski vidici“. U sledećem objektu, na broju 11, videćete ogromne prozore iza kojih blistaju moderne i rustične italijanske kuhinje kompanije ARAN. U mirnom zelenom dedinjskom komšiluku, naš prostrani izložbeno-prodajni salon, prepun svetlosti i optimizma, idealno je mesto da se upoznate sa najprodavanijim italijanskim kuhinjama u svetu, ali i sa ostalim proizvodima ARAN WORLD-a. Osim eksponata, na raspolaganju su Vam katalozi sa prezentacijom kompletnog proizvodnog programa, uključujući uzorke svih frontova u različitim obradama i uzorke detalja, poput ručica, asesoara i rasvetnih elemenata.

U ponudi je 30 modela kuhinja, koje se izrađuju po meri datog prostora, nezavisno od njegovog oblika i dimenzija. ARAN temeljno oprema svoje kuhinje maštovitim i korisnim dodacima, kako bi optimizirao raspoloživ prostor i učinio boravak u kuhinji prijatnim iskustvom. Besprekorni italijanski dizajn podrazumeva savršenstvo forme uz maksimum funkcionalnosti.

ARAN plakari izrađuju se u bogatom asortimanu materijala i boja sa kliznim i klasičnim vratima. Izgled, sklop i unutrašnja oprema garderobera, kao i u slučaju kuhinja, projektuju se za Vaše konkretne potrebe.

Kancelarijski nameštaj iz ARAN-a donosi materijale poslednje generacije i veliki izbor modela iz prijemnog, operativnog i kabinetskog programa.

Uskoro će se u salonu naći i postavka nameštaja za kupatila i spavaće sobe, sa karakterističnim potpisom ARAN WORLD-a, sveta u kome se elegancija susreće sa modernim, a estetika sa praktičnim.

Izložbeni salon na Dedinju