+381 11 4063 754 office@aran.rs

Kuhinje

Moderne i rustične

ARAN CUCINE predstavljaju segment kompanije koji se bavi proizvodnjom kuhinja. Iz ARAN fabrike izlaze najprodavanije italijanske kuhinje u svetu u nekoliko poslednjih godina. Sve komponente dizajniraju se i prave u mestu Casoli di Atri, u centralnoj Italiji ( Abruzzo), gde se čuvaju stari i neprestano kreiraju novi recepti za savršenu, 100% „Made in Italy“ kuhinju.
U izobilju modela, od kojih svaki ima neograničeni broj kombinacija elemenata, obrada, boja i detalja, jasno se izdvajaju modeli modernih i tradicionalnih linija.
Moderne kuhinje imaju svedene forme, ali se iza minimalizma u dizajnu kriju raskošnost u materijalizaciji, neobični i neočekivani detalji i mala tehnološka čuda koja svakako idu uz kuhinju 21. veka. A za sve one koji sanjaju o rustičnoj kuhinji, onoj koja pristaje nekoj staroj toskanskoj vili ili podseća na mirise bakine kujne, ARAN pravi kuhinje od punog drveta, u toplim bojama, sa rezbarijama i starinskim detaljima.
Kuhinje ARAN sastoje se od modularnih elementa kao i elemenata po meri, što omogućuje opremanje prostora najrazličitijih oblika i dimenzija, kao i ugradnju tehnike svih proizvođača električnih aparata ( Bosch, Franke, Electrolux, Faber, Miele)