+381 11 4063 754 office@aran.rs

Rustične kuhinje

Nijedno mesto u kući ne treba da bude funkcionalnije od kuhinje.

Prostor u središtu kuće je evoluirao od strogo utilitarne jedinice do svestrane prostorije za pripremanje hrane, zabavljanje gostiju i provođenja vremena sa porodicom. Ako želite da preuredite vašu kuhinju, imajte na umu da uspešan rustičan dizajn mora da spaja funkcionalnost sa ličnim preferencijama.

Dobar primer za opremanje rustične kuhinje može da bude i planinski stil kuhinje, koji će vam pomoći da napravite savršen dizajn vašeg prostora.

S obzirom na to da vam ovaj tip kuhinje može poslužiti kao inspiracija, treba da znate nekoliko stvari: crno-beli obrasci boje su jednostavni, ali elegantni, dok upotreba boja kao što su žuta i tirkiz čine kuhinje svetlijim i veselijim.

Još jedna poznata stvar u vezi sa opremanjem rustičnih kuhinja je ukrasna tabla na kojoj možete zapisivati beleške, događaje, spiskove namirnica ili recepte, kao i veliki porodični kalendar. Krajnji cilj postojanja rustičnih kuhinja treba da bude da se stvori najveći funkcionalni, a lepo uređen prostor u kome je moguće spojiti dobru zabavu i svakodnevne aktivnosti.

Tradicionalni dizajn za sva vremena