+381 11 4063 754 office@aran.rs

Sjajna mogućnost! Radi promene postavke, započeli smo prodaju eksponata kuhinja iz salona po sniženim cenama. Sniženje iznosi do 60% na postojeće cene.

Kuhinjski setovi  Erika, Faro i Lab 13, predstavljaju celoviti ambijent kuhinjskog prostora. Proizvedeni su od najkvalitetnijih materijala, s najvećom pažnjom posvećenom detaljima, koji su posebno odabrani za prikazivanje u salonu i predstavljaju pravi  primer dizajna  “Made in Italy”.

Uz kuhinje, predstavljeni su i prateći elementi poput biblioteke koja se na nju nadovezuje, raznih vrsta polica u istom stilu i dezenu, osvetljenje, staklena obloga na zidu Magnetolab, inovativni material Fenix, najbolja rešenja za ugao poput mehanizma LeMan, skrivene fioke za escajg i još mnogo toga.

Svaka izložena kuhinja sa svojim projektom i specifičnim karakteristikama se može dopuniti i preprojektovati za različite potrebe i prostore. Naš tim će vam besplatno napraviti rešenje uključujuci i projekat instalacija koji prati raspored elemenata.                  

 Novi dopunski elementi, po potrebi, mogu se kupiti po sniženoj ceni 20% od redovne.

Garancija na kuhinjske eksponate je 5 godina, kao i na nove kuhinje ARAN.

Zakažite sastanak za detaljnije upoznavanje sa ponudom i iskoristite priliku da kupite vrhunsku kuhinju po pristupačnoj ceni.

Salon ARAN kuhinja Beograd, ulica Teodora Drajzera 11L, od 10h-18h. Tel. 011/ 4063 754

POGLEDAJTE GALERIJU